maandag 7 november 2011

Een wens die in vervulling gaat....!

Nav onze winaktie waarbij eenieder een wens mocht doen voor de winkel kregen we verschillende reakties binnen via mail (helaas niet via de blog). Er waren vele leuke ideetjes bij waarvan er zeker enkele zo snel mogelijk ook in de winkel zullen komen! Er zijn al contacten lopende met enkele mogelijk nieuwe leveranciers.

Over de aangebrachte ideeën.... er was een duidelijke vraag om ook 'meer regulier' speelgoed, dat wel uit duurzame materialen is gemaakt is, dat ook veel speelplezier voor groot en klein oplevert, op te nemen in ons gamma.   Ook een duidelijke vraag naar spelletjes zowel competitief als coöperatief... Dit nemen wij zeker mee voor de toekomst!

De winnende wens is reeds een spel, een 'voetbalspel' dat door groot en klein kan gespeeld worden. In het verleden werd dit idee al eens gesuggereerd én ook bij onze huidige win-aktie. Verder is het meer 'regulier' én van duurzaam materiaal gemaakt!

Lieve heeft dit leuke spel gewonnen!!! Het zal hier spoedig arriveren en geleverd worden!

Voor de andere deelnemers: niet getreurd... u ontvangt op een volgende bestelling 15% korting wat met het oog op de aankomende decemberfeesten natuurlijk niet niks is!

Verder willen wij jullie allemaal bedanken voor jullie fijne inbreng!!! De voorbije maand was echt een leuk feestje, ook voor ons!!! Wij hopen jullie nog lang van dienst te mogen zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten