woensdag 20 oktober 2010

Herfstwandelingen!








We kunnen er maar niet genoeg van krijgen....heerlijk wandelen. En zelfs al schijnt het zonnetje, Het is vaak al behoorlijk koud, dus allemaal lekker warm ingeduffeld in wolletjes onder en boven! En er mocht nog iemand mee.... en we kwamen nog een héél lief egeltje tegen!

maandag 18 oktober 2010

Madame Zsa Zsa genomineerd!



Momenteel loopt er bij 'www.trotsemoedersverkiezing.nl' een aktie waarbij in 3 categorieën ' trotse moeders' zich kandidaat kunnen stellen of genomineerd worden.

Omdat ik de blog van Madame Zsa Zsa al enkele jaren volg, heb ik zo het verhaal van haar 2 zoontjes Jef en Abel mee kunnen volgen, haar lekkere kooksels en recepten, al de creatieve maaksels en handleidingen, het leven in haar ecologische moestuin, .... puur inspirerend!

Madame ZsaZsa is echt wel de moeder die echt zoveel lof verdient voor al wat ze doet, niet enkel voor haar gezin, maar ook als voorbeeld voor haar 575 volgers! daarom heb ik haar genomineerd in de categorie 'Gewoon trots'.

Een kleine oproep om allemaal voor haar te stemmen!

Surf even naar: http://www.trotsemoederverkiezing.nl/ en breng daar een stem uit! Alvast bedankt iedereen!

zondag 17 oktober 2010

Wandelen...











Vorige week zondag was het héérlijk weer en ben ik met Nine gaan wandelen langs de ringvaart van merksplas kolonie...kastanjes en eikeltjes rapen... we kwamen mooie paddestoelen, eendjes en een wel héél bijzondere rups tegen... Verder was het volop genieten van het zonnetje...

donderdag 7 oktober 2010

Vlinder


Deze prachtige dagpauwoog was op een mooie nazomer-dag nog aan het genieten op de roze bloeiende cosmea van het zonnetje... en ik ook!

vrijdag 1 oktober 2010

Kleurrijk!


Ik was zo onder de indruk van deze knikkerbaan die we in Zwitserland tegenkwamen tijdens onze vakantie dat vast stond dat deze in de winkel zou komen. Deze is verkrijgbaar in 3 maten en zal snel in de winkel te vinden zijn!