maandag 14 december 2009

Kerstelfjes!!!


Zie eens wie er onze boom is komen wonen....en elke dag komt er wel ééntje bij!

vrijdag 11 december 2009

Late 'De Sint is geweest'-foto's!!!








Wie zoet is krijgt lekkers...en nog véél meer. Héél praktisch voor onze twee oudste meiden: voor ieder een héél mooi tekenschrift. Voor ons jongste meisje haar eerste boerderijdiertjes...En dan nog wat Lyraschmink, enkele gezelschapsspselen, een bakset, de nieuwe cd van K3 ...en bij moeke bracht hij een 'klopbalkje voor Lennert, voor ieder een rood parapluutje, nog een gezelschapsspel én ministeck van prinsessen...Voor ieder wat wils dus! Maar wat nog het meeste waard is, is die eerste blik van je kinderen wanneer ze beneden komen nog met hun pyama aan!


maandag 7 december 2009

Peter en de wolf!

Een prachtig stuk geregisseerd en geproduceerd door een vroegere lerares van mij! Word vertoond van Broadway NY tot Londen én de stadsschouwburg in Antwerpen! Een aanrader! Alleen zie ik dat de bijbehorende video niet verschijnt (en daar was het em net om te doen!)

zaterdag 5 december 2009



Nine 3 jaar!!! Zoveel jaren geleden was ik bijna bevallen in de auto! Maar vorige week was het gewoon een supergezellig feestje! wat was onze kleinste meid fier met haar kroon! En met haar cadeautjes: een rood 'Duns-jurkje' dat ze meteen aan mocht! Haar poppetje in het vilten wiegje is al vanaf dag 1 haar onafscheidelijk vriendinnetje! En verder zal er niemand lang ziek zijn hier nu ze zo'n degelijk gevulde dokterskoffer heeft! Al zijn er hier op slag 3 dokters in huis;-)
En de taart was ooooooook héééééééél lekker! Op naar het volgende verjaardagsfeestje ( er volgen er nog 3!)